ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Βασικές προϋποθέσεις:

  • Όλα τα έγγραφα αυθεντικά και επικυρωμένα.
  • Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι μεταφρασμένα στα αγγλικά (πχ η υπηρεσία μεταφράσεων του ΥΠ.ΕΞ.)
  • Όλα τα έγγραφα πρέπει να τα έχετε μαζί σας (τουλάχιστον 3 αντίτυπα το καθένα).

Απαραίτητα έγγραφα (για κάθε μέλος):

  • Πιστοποιητικό γεννήσεως,
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
  • Ποινικό μητρώο (τελευταίων 6 μηνών για το τελικό στάδιο (μαζί με τις ιατρικές εξετάσεις),
  • International δίπλωμα οδήγησης (αν οδηγείτε, ακόμα και για να νοικιάσετε),
  • Πιστοποιητικό γάμου (αν υπάρχει),
  • Απολυτήριο Επαγγελματικού λυκείου (vocational school),
  • Απολυτήριο ΙΕΚ, ΤΕΙ, πανεπιστημίου κλπ (όσα υπάρχουν)
  • Έγγραφο που να αποδεικνύει την προϋπηρεσία τουλάχιστον των τελευταίων 2 ετών, εάν έχετε περισσότερη καλό θα ήταν να την προσκομίσετε.